LINKS

Landsforeningen
KLF, Kirke & Medier


TV GUIDE

TV-guide (nabo-lande)

DR P4 Sjælland

TV 2/Øst

Norea

KLF, Kirke & Medier, Netværk Sydsjælland

KLF, Kirke & Medier, Netværk Øresund

Kirke og Film


 


Generalforsamling 28. marts

Velkommen til vores generalforsamling.
Tid: 28. marts kl. 19:00
Sted: Kasernevej 4. st.th., 4300 Holbæk

Dagsorden ifølge vore vedtægter.
Indkaldelse er tidligere sendt ud til vore medlemmer via vores blad.
Venlig hilsen, Dan Billeskov.
Bliv medlem


Vi er et netværk i landsforeningen KLF, Kirke & Medier og skal favne foreningens medlemmer i Vestsjælland.
Vi støtter og bidrager til debatten om medierne i Danmark, især radio og TV.
Vi arbejder for, at der skal være gode programmer om kirke og tro, og at kristne værdier i højere grad må præge mediebilledet. Vi er optagede af medierne i forhold til både familieliv og kirkeliv.
Kontakt netværkets formand:
Dan Billeskov

E-post: danbil (at) get2net.dk
Telefon: 5780 1654
Øvrige bestyrelsesmedlemmer p.t.: Steen Jensen, Karl Nicolaisen og Tommy Petersen.
 Netværk Sjællands Facebook-side
https://www.facebook.com/groups/896475790445188/Landsmødet 6. oktober 2018
På generalforsamlingen i KLF, Kirke & Medier lørdag d. 6. oktober 2018 var flere vigtige sager til behandling, ikke mindst vedtægtsændringer, som for størstedelen skyldes de nye love om beskyttelse af persondata. På forårets generalforsamlinger skal netværkene derfor også igennem nogle vedtægtsændringer.
Til landsstyrelsen blev valgt følgende (alfabetisk if. efternavn): Britta Fruergaard Abana (Ans), Kim Borregaard Eriksen (Falster), Carsten Riis Jensen (Møborg), Mikael Søderstjerna (Vejle) og Ole Sørensen (Haderslev) med Georg Høeg som 1. og Anne Steenfeldt som 2. suppleant. På det konstituerende landsstyrelsesmøde blev Ole Sørensen genvalgt som formand.
Hæderslegatet til Ivar Brændgaard
Præsentation af bogen Digital demens
Buket til Ramasjangs Silja Okking

Trosprogrammerne i DR
Nye tiltag vedr. religion og tro på DR, f.eks. "Geetisk råd" og "Tidsånd", foruden de kendte programserier.
● Morgenandagten (fra Københavns Domkirke): Sendes mandag-lørdag både på DR P2 (DAB-radio) og på DR K (TV). Tjek også programmets hjemmeside.
● Højmesser søn- og helligdage: Transmissioner fra skiftende kirker i hele landet, sendes på DR Radio P1 kl. 09:54-11:05. Tjek den særlige hjemmeside - http://www.dr.dk/p1/hoejmesse/
● Geetisk råd: Ny programserie på DR P1 søndage kl. 11:05, hvor et panel diskuterer etiske dilemmaer.
● Tidsånd: Ny programserie på DR P1 onsdage kl. 09:05 om historie og tro, om hvor vi kommer fra, og hvor vi er på vej hen.
● DR Kirken: Særligt TV-tilrettelagte gudstjenester hver søndag kl. 14:00-14:30 på DR K (TV). Kan også ses på internettet.
● Historie, kultur, tro: DR har en særlig hjemmeside for nyheder om religion og tro ud fra en historisk og kulturel synsvinkel.
● Har du spørgsmål? Har du spørgsmål, spørg hos os i dit netværk eller tjek evt. denne hjemmeside hos DR.dk
● Digitale kanaler: Her kan du finde en oversigt m.m. over DRs digitale radiokanaler - - DRs hjemmeside

"Søstrene Bisp" og "Præstens lektie"
Alle med adgang til f. eks. YouSee Kabel-TV har adgang til TV-kanalerne DK4 og TV Øst (TV 2 i Vordingborg). Derfor kan vi også i vort netværk anbefale de to programmer "Præstens lektie" (TV Øst) og "Søstrene Bisp" (DK4), to programserier der fortjener at blive godt kendt og meget set !
Du kan få et overblik over programmerne i serien "Præstens lektie" ved at klikke dig ind på TV Østs hjemmeside og søge på titlen, f.eks. således.
Tilsvarende kan du søge på DK4's hjemmeside, så finder du f.eks. dette program - og på siden kan du under "Relaterede emner" se andre af programmerne. På DK4's egen TV-guide kan du så søge efter "Søstrene Bisp" og finde programtiderne.Tilbageskuende arkiv

Mandag d. 27. juli 2018 afgik formanden for Netværk Vestsjælland, Peter Thomasen, ved døden. Det må fylde os alle med sorg - både os i KLF, Kirke & Medier og mennesker i de andre sammenhænge, hvor Peter var aktiv. Peter var en ildsjæl, ikke bare ideernes mand, men også utrolig flittig. Selv om helbredet vaklede, sled han videre med arbejdet i foreningen og med de ideer, han gerne vil gøre til virkelighed. Peter var ikke blot formand i Netværk Vestsjælland, men også medlem af landsstyrelsen, og personligt husker jeg ham desuden fra den periode, hvor vi havde et U-KLF-arbejde - et arbejde der havde stor betydning både i sig selv og i eftertiden, for mange af dem fra U-KLF forblev aktive i KLF, og Peter var én af dem.
Vor dybe medfølelse til Peters søstre og øvrige familie.
Æret være Peter Thomasens minde.
Landsstyrelsens mindeord
Dødsannonce
● 26. maj 2018: Mediestævnet i Pedersborg Forsamlingshus, Sorø, måtte desværre aflyses, da der var for få tilmeldte. Du kan hente program for mediestævnet her !
● 18. januar 2018: Ny og bedre teknik blev taget i brug på denne filmaften, hvor vi viste Gabriel-vinderen "Der kommer en dag", instrueret af Jesper W. Nielsen. En stærk historie om misbrug på et børnehjem i 1960erne. Bo Torp Pedersen introducerede filmen og fandt 'himmelske' perspektiver i den. Se program.
● Januar 2018: Netværkets programfolder for 2018 kan hentes ved at klikke her. Alternativ udgave af programfolderen kan hentes her
● 30. november 2017: Filmaften i Nyrup med film, suppe og samtale. Sognepræst Jørgen Lund introducerede aftenens film. Se program her
● 14. sept. 2017: Så var der igen filmaften i Nyrup Baptistkirke. Se programmet her. Vi begyndte kl. 18:30 med suppe. Kl. 19 begyndte vi på filmen; undervejs holdt vi en lille pause, og så var der kommentarer og udlægninger til sidst.
● 7. april 2017: Læs  Generalsekretærens kritik af "Gift ved første blik"
● marts 2017: Læs Peter Thomasens udtalelse om børn og unge og medierne
● 11. marts 2017: Netværk Vestsjællands generalforsamling i Tersløse Sognegård, hvor gæstetaler var Elise Lund Larsen fra TV 2/Fiktion. Hent indkaldelse, program osv. her.
Godkendt referat af generalforsamlingen 11. marts 2017. Hent det her.
Vedtægterne som godkendt på generalforsamlingen. Download her !
● 26. januar 2017: Du gik glip af en god film i Nyrup - klik her ! - men henvend dig til Dan Billeskov og kom på e-post-listen, så du får informationer om de næste arrangementer - - danbil (at) get2net.dk

Landsforeningen


Fra venstre mod højre:
Generalsekretær Mikael Arndt Laursen // mal (at) klf.dk
Landsstyrelsesmedlem Kim Borregaard Eriksen // kbe (at) klf.dk
Landskontoret (økonomi, medlemmer) v/ Mette Jensen // mj (at) klf.dk
Landskontor og landsforening generelt // info (at) klf.dk
  


Opdateret 28/2,  2019 - webmaster: torp at filmorientering.dk